Опитайте приставката на Lekuvai.bg за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
  • Днес: неделя, октомври 20, 2019

Нана Гладуиш изживя кошмарно лято – счупвания, операции и травми преследват чаровницата

октомври10/ 2019

Перипетиите сякаш не дават почивка на Нана Гладуиш . Чаровната водеща е изживяла кошмарно лято , пълно с низ от перипетии , болежки и травми, предават от . 

Водещата на „Съдебен спор“ разбрала, че има фрактура на опашката, получена по време на семейната ваканция в САЩ.

В паузата на предаването й, Нана, съпругът й Джон и синът им Джейсън пътували Маями, Флорида.

На блондинката й хрумнало, че точно там трябва да научи детето си да кара кънки.

„И аз като бивша кънкьорка, нищо че не съм карала от 15 години, се качих на едни ръчно изработени кънки. Естествено, детето се преби много успешно. Аз нали живея с идеята, че съм върха на сладоледа, се втурнах да го спасявам, но не успях да взема завоя в бързината. И като се изтрясках, паднах по гръб, на кръст, всякак – до такава степен, че си изкарах въздуха и цялото тяло ме заболя. Не знаех, че съм счупила опашката си, допреди два дни“, разказа за инцидента Нана в „На кафе“.

Нана

Снимка:

С това обаче не приключили здравословните драми за Нана и семейството й. От климатика в колата й изтръпнало половината лице заради възпален нерв. После пък я нахапали лакоми насекоми. „Изядоха ме до смърт, три дни не спах. Върнахме се, оперираха мъжа ми. Сега е на две патерици, един месец не трябва да стъпва на крака си и аз съм слугиня, чистачка, болногледачка…“, споделя Нана.

Животът й в последните години е низ от изпитания. Не е тайна, че водещата на „Съдебен спор“ поведе безмилостна битка с рак. Нейната сестра Мартина също се бори със заболяването, а майка им страда от тежък Алцхаймер. 
 

Влез сега в най-бързо развиващата се здравна група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"
loading...