Опитайте приставката на Lekuvai.bg за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
  • Днес: неделя, октомври 20, 2019

Откакто личния ми лекар ми каза да пия вода с няколко зърна черен пипер не съм ходил от години при него

октомври09/ 2019

Да, категорично е необходимо да опитате този прост трик! И повярвайте ми ще бъдете изумени от резултатите! Много хора по света пият тази смес за лечение и профилактика на доста различни проблеми! Как да го използвате – много е просто!

Просто е необходимо да добавите 2 с.л. зърна черен пипер в чаша с вода, оставете да се вари в продължение на 3-4 минути! След това махнете от котлона, прецедете и пийте течността, докато е още топла!

Сега, нека да кажа няколко думи за черния пипер – остра люта подправка с множество ползи за здравето.В реалност, тя се използва широко в аюрведическата медицина.Тази подправка има активен компонент, наречен пиперин, който придава на черния пипер характерния вкус.

Освен това съдържа желязо, калий, калций, магнезий, манган, цинк, хром, витамини А и С и други хранителни вещества.

Много експерти по целия свят твърдят, че пиперинът в черен пипер увеличава био наличността на различни хранителни вещества като витамини А и С, селен, бета-каротин и други, като по този метод възстановяване цялостното ви здраве.

Био наличността се отнася до количеството на хранително вещество или добавка, която се абсорбира от тялото.

Вие също е необходимо да знаете, че тази мощна подправка стимулира вкусовите рецептори и повишава секрецията на солна киселина в стомаха, което от своя страна подпомага правилното храносмилане. Интересното е, че повечето храносмилателни проблеми са причинени от липсата на солна киселина вместо излишните количества от него. Направени скоро лабораторни изследвания и компютърни модели доказали, че съдържащия се в пипера пиперин, блокира формирането на нови мастни клетки на генетично ниво.

Влез сега в най-бързо развиващата се здравна група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"
loading...