Опитайте приставката на Lekuvai.bg за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
  • Днес: неделя, ноември 18, 2018

Една съставка и хвърлих очилата в боклука! Вече погледът ми е като на ястреб!

октомври03/ 2018

Много хора по света имат очни проблеми. Ако се опитате да разрешите това, като похарчите състояние на контакти например или на лекарски кабинети дори очила, знаете, че е трудно да се реши това.

Всеки, който има такива проблеми, харчи пари за рамки и очила и прекарва време в предписания на лекари, а след години на такива изпитания няма добри резултати в края на краищата.

Така че разбира се, че сте разочаровани.

Разбира се, че очаквате подобрение.

Но трябва да опитате нещо друго! Тук ще откриете най-добрата съставка. Много професионалисти се съгласяват с това и казват, че това е най-безопасният метод за естествено възстановяване. Това чудо е съставката шафран.

Шафранът ще спаси вашите очи

Шафранът ви предпазва от дегенерация на макулата, което причинява слепота. Какво е шафранът? Е, първо има антиоксиданти или известните каротеноиди – кроцин / кроцетин, които като антиоксиданти предпазват нервната система и клетките. Кроцинът е дори по-силен от алфа-токоферол, а кроцинът също така образува блокиране на пероксидационните липиди, както и предизвикване на супероксид дисмутазни процеси.

Шафранът е здравословен поради тези два каротеноиди.

Тези, които имат първи стадии на макулна дегенерация поради напредване на възрастта, са решили проблема с ретината, като са приемали перорално шафран, 20 милиграма дневно в продължение на 90 дни, според проучване.

Професор в това изследване, Силвия Бисти, каза, че приемането на шафран подобрява зрението на пациентите. Ето защо шафранът е чудо за очите.

Получават резултати за положителното действие на шафрана върху гените, регулиращи активността на зрителните клетки в очите и контролиращи възрастово-обуслованите дегенеративни процеси в зрителния апарат.

Изследванията в тази насока показват, че билката действително насърчава клетъчната регенерация, което води до възстановяване на нормалното зрение.

Шафранът взаимодейства с гени, които се свързват с мастните киселини в мембраната на клетката, така че това прави очите ви по-здрави.

Колко количество шафран е подходящо?

За един ден са достатъчни 20 мг шафран, според проучванията. Поставя се в храна или чай, но също така може да се добавя към храната. Консумирайки ежедневно 20 мг шафран, ще се възползвате от неговите полезни за зрението свойства.

Влез сега в най-бързо развиващата се здравна група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"
loading...