Опитайте приставката на Lekuvai.bg за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
  • Днес: неделя, ноември 18, 2018

Как да премахнете коремчето след цезарово сечение

ноември15/ 2016
коремчето след цезарово сечение" data-essbisHoverContainer="">
След секцио , всички жени са засегнати от проблема за премахване на коремните мазнини. Да се постигне това, не е много лесно. След операцията, не може да се прилага натоварване на тялото, особено в областта, в която са шевовете. Но всички искат да се отърват от корема, колкото може по-скоро, тъй като да се разхождат с увиснал корем е неприятно.

 Младите майки се интересуват от това как могат да премахнат корема си след секцио пише zajenata.bg.

За постигане на добри резултати, е необходимо да се следват тези правила:

След раждането на детето, е необходимо да се чака почти два месеца, и едва след това да започнете опитите си. Понякога една жена може да се нуждае от повече време, за да може тялото й е напълно да се възстанови.

Шест-осем седмици след цезарово сечение трябва да се направи преглед при специалист, който ще разгледа гениталиите и оцени тяхното състояние. Необходимо е да се консултирате с вашия лекар за физическия стрес върху корема. Лекарят ще бъде в състояние да отговори, като има предвид състоянието на шевовете. Но дори и ако шевът е в нормално състояние, това не означава, че лекарят ще позволи активно помпане на коремни мускули. Упражненията трябва да стават постепенно. Най-добре е да се започне с ходене.  Разходки с бебето.

Това е добър начин да се въведе фигурата в ред и да отслабнете. Този метод е и прост, и приятен. Ходенето трябва да бъде умерено, до бързо. Трябва да отнеме около един час на ден, но не по-малко. От тези разходки ще се възползвате, както майка с бебе. В края на краищата, малките деца имат по-спокоен сън, когато се друсат :). А количката при пътуване създава точно такъв ефект.  Пистите.

Ако вашият лекар позволи да се ангажирате с физическа активност, тя трябва да включва лесни упражнения, които не причиняват дискомфорт.

Влез сега в най-бързо развиващата се здравна група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"
loading...